ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ

Κατασκευή Ιστοσελίδας

Σχεδιάζουμε πρωτότυπες ιστοσελίδες με μεγάλη έμφαση στη λειτουργικότητα και την ευχρηστία αλλά και τη σωστή ισορροπία ανάμεσα στην αισθητική και την ανάδειξη του περιεχομένου τους.

Η τελική εμφάνιση της ιστοσελίδας διαμορφώνεται από τις δικές σας επιλογές με επιλογή από μια μεγάλη γκάμα από πρότυπα ή σε συνεργασία με τους γραφίστες μας που σας προτείνουν τους βέλτιστους συνδυασμούς χρωμάτων και σας συμβουλεύσουν για την ιδανικότερη διάρθρωση της.
Αυτό σημαίνει πως μπορείτε να τη διαμορφώσετε όπως εσείς επιθυμείτε.

Διασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας εναρμονίζεται με το ύφος της επιχείρησης και του λογότυπου σας και εξασφαλίζουμε ότι όλα τα μέρη της ιστοσελίδας σας ταιριάζουν απόλυτα, δημιουργώντας ένα ομοιογενές και ενιαίο διαδικτυακό τόπο.

netface-websites

Χαρακτηριστικά των ιστοσελίδων μας

Fully Responsive

Σας εξασφαλίζουμε ότι η ιστοσελίδα σας θα να είναι συμβατή με όλες τις συσκευές, όπως κινητά, tablets και laptops. Δηλαδή θα προσαρμόζεται αυτόματα σε όλα τα μεγέθη οθόνης.

Social Media

Συνδέουμε την ιστοσελίδα σας με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, google+ κτλ.) για μια ολοκληρωμένη προβολή της επιχείρησης σας.

CMS

Με το Σύστημα Διαχείρισης Περιεχομένου (CMS) θα μπορείτε να διαχειρίζεστε και να τροποποιείτε ότι υπάρχει στην ιστοσελίδα σας (κείμενα, φωτογραφίες, βίντεο, προϊόντα).

SEO Friendly

Βελτιστοποιούμε την ιστοσελίδα σας για να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης και προσθέτουμε SSL πιστοποιητικό ασφαλείας.

Επεκτασιμότητα

Η ιστοσελίδα σας μπορεί να επεκταθεί και να αναβαθμιστεί αποκτώντας πολλές επιπλέον δυνατότητες και λειτουργίες μέσω από τα εκατοντάδες διαθέσιμα πρόσθετα.

Analytics

Χρησιμοποιούμε το Google Analytics για στατιστικά στοιχεία για τους επισκέπτες και την κίνηση της ιστοσελίδας σας, όπως είναι ο αριθμός επισκέψεων, οι προβολές της σελίδας, κτλ.

Δείτε όλα τα πακέτα που προσφέρουμε

netface

Μ.Αλεξάνδρου 30, Κατερίνη 60133

Τηλ/Φαξ. (+30) 23510 35059

Κιν.: 693 255 7975

Email: info@netface.gr