ΠΡΟΩΘΗΣΗ

Προώθηση Ιστοσελίδας

Για να μπορούμε να πούμε ότι μια ιστοσελίδα είναι πετυχημένη, εκτός από μοντέρνο σχεδιασμό και λειτουργική δομή, θα πρέπει να εμφανίζεται στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης (Google, Yahoo, Bing, κτλ.).

Σαφώς δεν αρκεί απλά η κατασκευή της, αλλά και η αποτελεσματική προώθηση της ώστε να προσελκύσουμε όσο το δυνατόν περισσότερους υποψήφιους πελάτες.

Για να το επιτύχουμε αυτό:

  • Βελτιστοποιούμε το περιεχόμενο των ιστοσελίδων (SEO)
  • Διαχειριζόμαστε ηλεκτρονικές διαφημιστικές καμπάνιες (Google Adwords)
  • Διαχειριζόμαστε τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης (Facebook, Twitter, κτλ.)
  • Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και αποστολή ενημερωτικών newsletter
netface-seo

Τι σας προσφέρουμε

Search Engine Optimization (SEO)

Η βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης (SEO) μιας ιστοσελίδας αποτελείται από όλες εκείνες τις τεχνικές που πρέπει να αξιοποιηθούν ώστε να βοηθήσουν στην εμφάνιση όσο το δυνατόν ψηλότερα στα οργανικά αποτελέσματα των μηχανών αναζήτησης για τις λέξεις κλειδιά (keywords) που έχουμε επιλέξει.

Οργανικά είναι τα αποτελέσματα που εμφανίζουν οι μηχανές αναζήτησης στο κυρίως μέρος της σελίδας και δεν αποτελούν πληρωμένη διαφήμιση.

Για να επιτευχθεί αυτό χρειάζονται τόσο τεχνικές παρεμβάσεις όσο και παρεμβάσεις περιεχομένου σε μια ιστοσελίδα και όλο αυτό σε μια εξελικτική και επαναλαμβανόμενη διαδικασία μέσα στο χρόνο.

Social Media

Το social media marketing αναφέρεται στην ανάπτυξη των μέσων κοινωνικής δικτύωσης (facebook, twitter, google+ κτλ.) ως εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών με πολύ αποτελεσματικό τρόπο για την ενίσχυση της προβολή σας στο Διαδίκτυο.

Αναλαμβάνουμε την δημιουργία προφίλ σε όλα τα κοινωνικά δίκτυα, την ανανέωση του περιεχομένου τους, τη σχεδίαση και διαχείριση από τις διαφημιστικές καμπάνιες, ακόμα και την εκπαίδευση σας σε αυτά.

Google AdWords

Ένας από τους αποδοτικότερους τρόπους προβολής της ιστοσελίδας σας είναι η πληρωμένη καταχώρηση με τη δημιουργία διαφημιστικής καμπάνιας στη Google.

Τα αποτελέσματα είναι άμεσα, ενώ το κόστος καθορίζεται από εσάς και είναι προβλέψιμο, καθώς η χρέωση γίνεται ανά κλικ κάθε φορά που κάποιος χρήστης επισκέπτεται την ιστοσελίδα σας (Pay Per Click).

Αναλαμβάνουμε τη διαφήμιση σας στη Google επιλέγοντας τις πιο αποδοτικές λέξεις κλειδιά, καθορίζοντας την κατάλληλη χρέωση ανά κλικ και τον ημερήσιο προϋπολογισμό, εξοικονομώντας χρήματα για εσάς με τα καλύτερα αποτελέσματα.

Newsletter & E-Mail Marketing

Αναλαμβάνουμε τη δημιουργία και αποστολή ενημερωτικών Εmail για εσάς και την ιστοσελίδα σας ώστε να κρατάτε πάντα ενημερωμένους τους πελάτες σας και να διατηρείτε μια σταθερή σχέση με αυτούς.

Οι καμπάνιες μέσω email δημιουργούνται εύκολα, γρήγορα και αποτελoύν ένα από τα καλύτερα, οικονομικότερα και αποδοτικότερα εργαλεία προώθησης προϊόντων και υπηρεσιών.

Επικοινωνήστε μαζί μας

netface

Μ.Αλεξάνδρου 30, Κατερίνη 60133

Τηλ/Φαξ. (+30) 23510 35059

Κιν.: 693 255 7975

Email: info@netface.gr