REDESIGN ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Το γεγονός ότι η ιστοσελίδα σας δεν ανανεώνεται συχνά, πιθανόν να αποτελεί τον βασικό λόγο για τον οποίο χάνετε ευκαιρίες και δέχεστε παράπονα από τους πελάτες σας. Εάν αυτό που θέλετε να προβάλλετε ως επιχείρηση, έχει αλλάξει και η ιστοσελίδα σας δεν αντικατοπτρίζει πια τους στόχους και τη δυναμική της επιχείρησής σας, τότε ίσως ήρθε ο καιρός να κάνετε  Redesign στην ιστοσελίδα σας ή να επανασχεδιάσετε το e-shop σας.

Web Design Retouch

Μια καλοφτιαγμένη ιστοσελίδα μπορεί να ενδυναμώσει αποτελεσματικά την εταιρική σας εικόνα και να ενθαρρύνει τους επισκέπτες να σας προτιμήσουν για τα προϊόντα ή τις υπηρεσίες σας.

Σε αντίθετη περίπτωση μια κακοφτιαγμέμη, αργή ή απαρχαιωμένη ιστοσελίδα δεν θα δώσει καλή εντύπωση στους επισκέπτες, και όσο καλό και αν είναι το προϊόν ή η υπηρεσία που διαθέτετε, ο επισκέπτης θα είναι αρνητικά προκατειλημμενος.

Επίσης υπάρχει η άποψη ότι οι ιστοσελίδες πλέον δεν είναι τόσο σημαντικές, μιας και έχουν μεγάλη άνθηση τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook, Instagram κτλ. Κάτι τέτοιο όμως δεν ισχύει, το site της επιχείρησής σας είναι το πρώτο πράγμα που θα κοιτάξει ένας δυνητικός πελάτης, και σε συνδυασμό με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, έχουμε την δυνατότητα να χτίσουμε μια ισχυρή ιντερνετική παρουσία.

Παρότι λοιπόν οι περισσότερες επιχειρήσεις έχουν ήδη website ή eshop, ένα πολύ μεγάλο ποσοστό χρειάζεται ανασχεδιασμό και ανανέωση.

WEB REDESIGN

Ας δούμε τα σημεία που θα εστιάσουμε

01. Το Website σου πρέπει να εμφανίζεται στις μηχανές αναζήτησης.

Υποθέτουμε λοιπόν οτι τα προηγούμενα βήματα έχουν γίνει σωστά και έχετε ένα όμορφο, λειτουργικό και responsive site. Όμως δεν έχετε επισκέπτες. γιατί συμβαίνει αυτό;

Αυτό συμβαίνει γιατί στο site σας δεν έχει γίνει βελτιστοποίηση SEO (search engine optimization)

Στην συγκεκριμένη περίπτωση αναφερόμαστε στο onpage seo δηλαδή στις τεχνικές που θα εφαρμοστούν κατά την δημιουργία των σελίδων του site σας, όπως χρήση keywords, meta περιγραφές, σωστή δομή σελίδων και άρθρων και πολλά άλλα.

Αν όλα αυτά χρησιμοποιηθούν σωστά, βοηθάμε τα ”ρομποτάκια” της google να κατανοήσουν το περιεχόμενο του site μας και να το εμφανίσουν στα αποτελέσματα αναζήτησης, όταν κάποιος χρήστης ψάχνει κάτι σχετικό

02. Το Website σου πρέπει να είναι Responsive.

Και όταν λέμε πρέπει, εννοούμε επιβάλλεται.

Με τον όρο responsive εννοούμε το site να προσαρμόζεται ανάλογα με την συσκευή που χρησιμοποιεί ο επισκέπτης.

Παλαιότερα όλες οι ιστοσελίδες φτιάχνονταν με γνώμονα τις οθόνες των σταθερών υπολογιστών. Πλέον όμως οι εποχές, οι ανάγκες και οι συνήθειες άλλαξαν, και η πλειοψηφία των χρηστών του διαδικτύου χρησιμοποιεί το κινητό τηλέφωνο για να σερφάρει στο διαδίκτυο.

Σήμερα μια ιστοσελίδα θα πρέπει να είναι φτιαγμένη με τέτοιο τρόπο, ώστε να δείχνει και να λειτουργεί άψογα τόσο σε υπολογιστές, όσο σε ταμπλέτες και κινητά. Για την ακρίβεια σχεδιάζουμε σελίδες έχοντας σαν οδηγό τον mobile first σχεδιασμό.

03. Το Website σου πρέπει να έχει σύγχρονη σχεδίαση.

Ο αισθητικός σχεδιασμός ενός website είναι σημαντικός, καθώς μια καλαίσθητη και ευχάριστη οπτικά ιστοσελίδα θα κρατήσει τον επισκέπτη και θα τον ενθαρρύνει να την ξαναεπισκεφτεί.

Αν το site σας το έχετε φτιάξει περισσότερα από 4-5 χρόνια πριν, είναι πολύ πιθανό οτι δεν θα ακολουθεί σύγχρονες σχεδιαστικές τάσεις και τεχνικές, και μια απαρχαιωμένη σχεδίαση είναι αντιληπτή στον μέσο επισκέπτη.

Αυτό θα έχει σαν αποτέλεσμα ο δυνητικός πελάτης να συσχετίσει την άσχημη εικόνα του site σας με την ποιότητα των προϊόντων ή των υπηρεσιών σας και κατ’επέκταση να σχηματίσει άσχημη εικόνα για την ίδια την επιχείρησή σας.

04. Το Website σου πρέπει να είναι μοναδικό.

Ναι, σωστά διάβασες, η ιστοσελίδα σου πρέπει να είναι δικιά σου. Το οτι μπορεί να είναι όμορφη, λειτουργική κτλ, δεν σημαίνει οτι θα είναι και μοναδική.

Το site σου πρέπει να είναι μοναδικό και να ξεχωρίζει από τις σελίδες των υπόλοιπων ανταγωνιστών σου. Να φέρει την ταυτότητα της επιχείρησης που αντιπροσωπεύει και να μην είναι ένα default template με αλλαγμένες φωτογραφίες και κείμενα.

Δώστε ιδιαίτερη προσοχή σε αυτό, ώστε το site σας να μην είναι μια ακόμα κόπια, από τις πολλές που υπάρχουν στο διαδίκτυο.

E-SHOP MANAGEMENT

We manage your eshop products and orders. We inform your customers about the progress of their order.

refreshCreated with Sketch.

CONTENT RENEWAL

We update the content of your website (photos, videos, texts) at regular intervals.

ADVERTISING MANAGEMENT

We undertake the design and management of your advertising campaigns, Google Adwords, Facebook, etc.

BACKUP MAINTENANCE

We maintain periodic backups to files and databases of your website for easy and immediate restoration.

OPTIMIATION (SEO)

We optimize the structure and content of your website so that it is as search engine friendly as possible.

UPDATE

We keep your website updated and safe, upgrading it to its latest version.

Ready to Update your business?

Η παρουσία σας στο διαδίκτυο είναι εξαιρετικά σημαντική και είναι σε άμεση συνάρτηση με την ιστοσελίδα σας.
NetFaceMarketing
Web Developer

SEE SOME OF THE SUCCESSFUL SITES WE HAVE CREATED

Featured Works

PORTFOLIO

Contact us and receive an offer according to your needs.

QUICK LINKS

NEWSLETTER

CONTACT