ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΩΝ

Θέτουμε πολύ υψηλά τον πήχη παρέχοντας ανώτερες υπηρεσίες φιλοξενίας ενώ μπορούμε να ικανοποιήσουμε οποιαδήποτε πολυσύνθετη διαδικτυακή απαίτηση

Θέλετε Να Αναπτύξετε την Επιχείρησή Σας;

Ανακαλύψτε Τις Πραγματικές Δυνατότητες Του Digital Marketing Για Την Επιχείρησή Σας

ΣΤΡΑΤΗΓΙΚΗ

Πριν προχωρήσουμε σε οποιαδήποτε ενέργεια, υπολογίζουμε τις κινήσεις μας. Είναι αλήθεια πως θέλουμε να σας εξυπηρετήσουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

Μόλις μάθουμε τι χρειάζεται να κάνουμε, χρησιμοποιούμε όλη μας την γνώση και εξειδίκευση για να εξασφαλίσουμε την καλύτερη απόδοση.

ΒΕΛΤΙΣΤΟΠΟΙΗΣΗ

Η τιμή και η ζήτηση είναι έννοιες ευμετάβλητες. Έτσι είναι και οι επιχειρισή σας. Παρακολουθούμε τακτικά τις διαφημήσεις σας.

Conversion Rate Optimization

Το Site σας έχει πολλή επισκεψιμότητα αλλά… δεν έρχονται Πελάτες! Γιατί συμβαίνει αυτό; Το πιο πιθανό είναι πως το Site σας να χρειάζεται βελτίωση. Ο καθένας μπορεί βέβαια να έχει μια άποψη για το ποιο είναι το “καλύτερο site” Μονόδρομος είναι το Conversion Rate Optimization.

Αποτελέσματα

  • Περισσότερους Πελάτες
  • Δυνατότητα για πιο εύκολο Scale
  • Οικονομία σε βάθος χρόνου
  • Καλύτερη αξιοποίηση των Πόρων σας

Δείτε κάποια απο τα πετυχημένα sites που έχουμε δημιουργήσει

Featured Works

PORTFOLIO

ΓΕΝΙΚΕΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ

Επικοινωνήστε μαζί μας ώστε να επιλέξουμε το κατάλληλο πακέτο φιλοξενίας ανάλογα με τις απαιτήσεις σας. Ο αριθμός των ιστοσελίδων, ο χώρος που καταλαμβάνουν στο δίσκο και το traffic τους θα καθορίσουν την επιλογή του.

Χρησιμοποιούμε server σε Ελλάδα και Γερμανία. Εκμεταλλευτείτε την Ελληνική IP για υψηλότερη κατάταξη στα αποτελέσματα αναζήτησης του Google στην Ελλάδα.

Ένα SSL πιστοποιητικό κρυπτογραφεί τα δεδομένα και τις πληροφορίες που ανταλλάσσονται μεταξύ της ιστοσελίδας σας και των επισκεπτών της. Αποτέλεσμα αυτού είναι να πετυχαίνουμε μέγιστη προστασία των προσωπικών δεδομένων. Μια ιστοσελίδα με SSL ξεχωρίζει από τη διεύθυνση στον browser που ξεκινά με "https" και όχι "http" ή/και το σύμβολο κλειδαριάς. Πλέον η Google δίνει προβάδισμα σε ιστοσελίδες που αξιοποιούν αυτό το πρωτόκολλο.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να σας βοηθήσουμε να διαλέξετε το πακέτο που ταιριάζει στις ανάγκες σας.

QUICK LINKS

NEWSLETTER

CONTACT